Teknologji: Dritarja që redukton zhurmat deri në 50%

Teknologjia ka hap të shpejt, e kjo nuk është më një gjë e re pasi çdo ditë lexojmë një zbulim të ri.  Së fundmi është prodhuar një dritare që redukton zhurmat nga jashtë me rreth 50%, edhe kur është...

Selfie-drone, teknologjia më re e fotove dhe videove

Mbërrin R1, ‘selfie drone’ i aftë të bëjë foto dhe video në lëvizje nga perspektiva e protagonistit në çfarëdo ambienti, në mënyrë të plotë autonome. Këtë e kanë bërë të mundur tre studentë të Instit...

Biçikleta me bateri që mund të mbahet në çantë

Teknologjia po sjell ndryshime të mëdha, e një prej ndryshimeve më të mëdha po ndodh edhe tek biçikletat.  E teksa jemi mësuar me biçikleta të mëdha, e të rënda, Smacircle S1 sjell një version me bat...

Televizori i së ardhmes do të jetë transparent

Teknologjia avancon gjithnjë e më tepër, e një nga zhvillimet më të mëdha ndodh tek televizorët.  Televizorët, vite më parë ishin të stërmëdhenj, ndërsa sot po prodhohen gjithnjë e më të hollë. Por a...

Nuk parkohen vetëm makinat, por edhe pantoflat

Një risi interesante vjen nga Japonia. Bëhet fjalë për pantoflat të cilat njësoj si makinat, mund të parkohen vetë, në vendin e duhur tek këpucët.  Kompania ka përdorur teknologjinë ProPilot të makin...

Publikohet së shpejti Samsung Galaxy S9…

Dj Koh, presidenti i divizionit mobile të kompanisë, konfirmon se Galaxy S9 dhe Galaxy S9+ do të publikohet në Kongersin Botëror të Celularëve, në shkurt. Në fakt më herët u fol se prezantimi do të b...

Mësoni 5 faqet ku mund të ndërtoni websitin tuaj falas

Bota teknologjike po ecën çdo ditë dhe më tëpër. Një nga pjesët që na interesojnë janë edhe faqet e webit, por krijimi i një faqeje kushton pak shtrenjtë. Më poshtë do të mësoni 5 website ku ju mund ...