Shtëpia që shndërrohet në orkestër kur bie shi

Në qytetin Dresden në Gjermani gjendet një shtëpi interesante saqë është kthyer në gjënë më të çmuar të banorëve vendas. E veçanta e kësaj shtëpie bojë qielli është se shndërrohet në një orkestër të ...

Qytetarët shembull të Norvegjisë

Në Norvegji banorët që kanë shumë mollë në shtëpi, i nxjerrin ato në gardhin e shtëpisë që kalimtarët të mund t’i shijojnë.  

Si të gjeni një punë që mund ta punoni nga shtëpia?

Me zhvillimin e internetit shumë punë janë lehtësuar, disa prej lehtësimeve janë edhe mundësia për të marrë një pagë vetëm nga shtëpia, pa pasur nevojë të keni një zyre apo një staf. Ja disa nga mund...

Këto 5 objekte toksike i kemi në shtëpi

Janë  disa objekte në shtëpi të cilat mund të jenë toksike. Kompensatë Përmbajtja e saj ngjitet me rrëshirë, që është një helm që godet drejt për drejtë sytë dhe rrugët e frymëmarrjes. për më tepër s...

Kali i të ftohtit siberian plot bereqet

Në zonat e thella të Siberisë, njerëzit Jakut arrijnë të jetojnë falë kuajve të tyre që i rezistojnë të ftohtit të madh. Rraca e rrallë, që njihet thjesht me emrin kali jakut, mban me mish njerëzit, ...

Këto pajisje harxhojnë energji edhe kur janë fikur

  1.Një karikues i mbetur në prizë vazhdon të përdorë energji edhe kur nuk ka asnjë pajisje të lidhur me të. Megjithatë fuqia është minimale dhe nuk harxhon shumë. 2.Telekomanda vazhdon të punoj...

Helikopteri i luftës shndërrohet në shtëpi

Një helikopter që është përdorur nga ushtria britanike pas luftës në Kosovë është shndërruar në shtëpi. Një familje në Lanchashire ka blerë helikopterin dhe e ka shndërruar atë në një shtëpi për katë...