Dënimi i korrupsioni kusht për fonde nga BE

Spastrimi i gjyqësorit dhe politikës nga zyrtarët e korruptuar është kusht për akordimin e fondeve nga Bashkimi Europian për Shqipërinë. BE percakton në një dokument zyrtar të gjitha prioritetet e nd...

Takim Merkel – Rama, pritet lajmi për negociatat

Në prag të takimit në të cilin Bashkimi Europian do të vendosë për hapjen ose jo të negociatave me Shqipërinë, kancelarja gjermane Angela Merkel do të presë në një takim më 28 nëntor kryeministrin e ...