Irlandë, fenomeni i rrallë pushton qytetin me shkumë

Stuhia Ophelia ka shkaktuar disa fenomene të rralla si qielli i kuqerremtë dhe zogjtë që lëviznin në mënyrë të çuditshme vetëm pak para se të godiste ishujt irlandezë. Pamje nga qyteti i Lancashire k...

Imazhe që shkojnë drejt e në zemër..

Foto të marra nga shumë anë të botës që shkojnë drejt e në zemër.. Gjeni dashuri,humor,mirësi, vuajtje, guxim.. me pak fjalë çdo gjë që përbën jetën

The Guardian/Fotot e ditës

Vullkan pas gjashtë vjetësh në malin Shinmoedake , Japoni 2. Një grua palestineze duke përgatitur bukën tradicionale pas mbledhjes së ullinjve 3. Çiklistët gjatë trafikut në kryeqytetin kinez 4. Kur ...

Libraria që ngjan si një tunel i pafund librash

Libraria e Yangzhou Zhongshuge ka dysheme të zezë reflektuese dhe rafte me hark për të dhënë përshtypjen e një tuneli të pafund me libra. Raftet arrijnë deri në tavan dhe falë pjesës reflektuese, rru...

Hoteli që duket si një fole shpendësh..(Foto)

Vizitorët e hotelit Nay Palad që ndodhet në Laikipia të Kenisë duhet të bëjnë kujdes se mos po ju vjen pranë ndonjë shqiponjë, duke menduar se ka gjetur çerdhen e saj.  Objekti i vendosur në lartësi ...

Çekja duarartë që ktheu fshatin në galeri arti

Anezka Kasparkova nga Republika Çeke e ka kthyer çdo shtëpi të fshatit në një galeri arti. Thuajse çdo shtëpi në fshatin e saj e ka mbuluar me lule të pikturuara. Ajo është ish-punëtore e bujqësisë, ...