I ftohti ekstrem në SHBA (Foto)

  Amerika vazhdon të jetë e pushtuar nga një i ftohtë ekstrem, i shkaktuar nga ajo që quhet “vorbulla polare”, që ka marrë deri tani 12 jetë njerëzish dhe e ka ulur temperaturën në nivele rekord...

Dhembshuri nëne…

Kur shohim këtë foto, mendja na shkon tek një luaneshë që sapo ka kapur prenë e saj, por në fakt nuk është kështu. Kjo luaneshë e hidhëruar sapo ka gjetur një këlysh antilope. Të vegjëlit e saj të po...

Ka disa vende në botë që janë magjikë

Ka kaq shumë vende të mahnitshme në Tokë, të bëra nga njeriu dhe nga natyra, por disa prej tyre duken sikur janë aliene dhe nuk ekzistojnë. Për shembull, “Door to Hell” në Turkmenistan që është 69 me...

Bota fsheh gjëra që nuk e dini se ekzistojnë

  Bota fsheh brenda saj gjëra të cilat nuk shkojnë nëpër mend që ekzistojnë.  Po ju sjellim 7  prej tyre, për të kuptuar që  kemi akoma për të mësuar. Një makinë për shtrimin e pllakave Mekanizmi i b...

Teknologjitë e vjetra për të cilat kemi nostalgji..

Bateria që nuk mbaronte kurrë 2.Të fiksuarit pas filmave e dinë se për çfarë bëhet fjalë 3. Kur nuk kishte GPS 4.Maus me një top brendA,  Sot nuk keni as kabull.   5.Ju kujtohet aparati me film?...