…se sa i zgjuar je nga pyetjet që bën…

Nëse mund të gjykohet se sa inteligjent është një njeri nga përgjigjet që jep, mund edhe të gjykohet se sa i zgjuar është nga pyetjet që bën. Naguib Mahfouz

“Zgjohu bashkë me diellin. Lutu vetëm dhe shpesh”

Ji tolerant me njerëzit që kanë humbur rrugën e tyre. Injoranca, xhelozia, zemërimi dhe babëzia burojnë të gjitha nga një shpirt i humbur. Lutu që ata të gjejnë rrugën. Kërkoje vetveten, ti vetë. Mos...

Dituria është thesar!

Dituria është një thesar, gjithmonë njerëzia aty ka marrë. Është një thesar i pafund, për të marrë prej saj duhet mund!