Kinë: Ndërtojnë hekurudhën vetëm për 9 orë

Kina befason sërish duke ndërtuar një hekurudhë për një kohë rekord. Rreth 1,500 punëtorë shpenzuan  nëntë orë për të ndërtuar hekurudhën e një stacioni të ri treni në provincën Fujian të Kinës. Shta...

Kinë, ndërtohet pastruesi më i madh i ajrit në botë

Në kohën kur ne jetojmë, ploblemet klimatike kanë marrë një vëmendje të vecantë duke ndërtuar politika të posatshme për të përmirësuar cilësinë e ajrit apo dhe çështje te tjera të një rëndësie të veç...

Dëborë bie diku larg…në Kinë!

Fshati Xuexiang në Kinë njihet si fshati i dëborës. Ai është i vendosur në një lartësi prej 1500 metra dhe ka një periudhë dëbore që zgjat 7 muaj dhe mesatarja e dëborës arrin 2 metra. Fshati është i...