Facebook shet sërish të dhënat e përdoruesve

“New York Times” bën me dije se rrjeti social “Facebook” ka shitur të dhënat e përdoruesve rreth 60 prodhuese të telefonave inteligjentë, tabletave dhe pajisjeve të tjera celulare, duke u lejuar atyr...

‘Watch’, risia e facebook që sfidon edhe televizionet

Shërbimi i transmetimit të videove “Watch” i rrjetit social Facebook është shtrirë tashmë në mbarë botën, më shumë se një vit pas lançimit të tij në Shtetet e Bashkuara.  Përdoruesit do të mund të zg...

Të moshuarit tani i gjeni në Facebook…

Nga kërkimet e fundit duket sikur facebook e ka humbur interesin mes të rinjve. Një kërkim i ri thotë se adoleshentët dhe të rinjtë po preferojnë më shumë Snapchat-in, ndërkohë që po rritet numri i p...

Çfarë ndodh në 1 minutë në internet?

-dërgohen 204 milionë e-maile -100 000 kërkesa për t’u bërë shok në facebook -4 milionë kërkime në Google -13.8 milionë mesazhe në whatsApp -ngarkohen 75 orë filmime…

“Jeta paralele në rrjetet sociale”

Tema e kësaj të hëne në ‘Spektrum Jetësor’ ishte “Jeta paralele në rrjetet sociale”. Ishim në një bisedë shumë interesante me sociologen Entela Binjaku. Folëm për qëllimin e r...

Si të silleni mirë, tashmë ua tregon facebook

Aplikacioni To Be Honest (TBH) i cili inkurajon adoleshentët që të sillen mirë me njëri tjetrin, është blerë nga Facebook. Ky aplikacion u publikuar disa javë më parë dhe u bë popullor mes të rinjve ...

Risi: Facebook sjell postimet 3D

Rrjeti social facebook ka prezantuar “Postimet 3D”, një lloj i ri i postimeve në Faqen e të Rejave që i lejon njerëzit të krijojnë objekte 3D dhe më pas t’i postojnë ato direkt në Facebook. Të gjithë...

Facebook shpall luftë ndaj “fake news”

Facebook forcon luftën e tij ndaj dezinformimit online duke dashur të jetë platformë e pastër në profilet e 2 miliardë përdoruesve të saj nga linqet, artikujve sensacionalë, urryes, përmbajtjeve “të ...

Facebook “fut hundët” edhe në futboll

Facebook “fut hundët” edhe në futboll. Rrjeti social i Mark Zuckerberg, nga shtatori do të transmetojë falas përmes shërbimit të vet “Livestream” ndeshje të Ligës së Kampionëve. Ky shërbim do t’u ofr...