Si të silleni mirë, tashmë ua tregon facebook

Aplikacioni To Be Honest (TBH) i cili inkurajon adoleshentët që të sillen mirë me njëri tjetrin, është blerë nga Facebook.

Ky aplikacion u publikuar disa javë më parë dhe u bë popullor mes të rinjve pasi fton përdoruesit që regjistrohen të zbaviten duke shkëmbyer komplimente pa fyerje dhe zënka në ueb. Për pak javë aplikacioni numëron 5 milionë përdorues, vetëm pak në SHBA dhe vetëm për platformën iOS të Apple.

Mes pyetjeve më popullore në platformë janë “Kush të bën të qeshësh më shumë?”, “Kush e ka fytyrën më të bukur?”, të gjitha nxitje pozitive dhe jo gjuhë urrejtje. Sipas TechCrunch, Facebook ka shpenzuar 100 milionë dollarë për të marrë këtë aplikacion që për momentin duhet të mbante autonominë e tij, pra të mos përfshihej në ndonjë rrjet social.

Në fakt, tashmë pritet të shihet në të ardhmen se çfarë do të bëjë kompania. Por Facebook mësohet të ketë thënë për The Verge se ka të njëjtin qëllim si Tbh, pra të krijojë një komunitet më të madh.

Pin It