Sëmundjet më të shpeshta që prekin fëmijët

Ndryshimi i stinëve ndikon drejtpërdrejtë në imunitetin e fëmijëve. Një fëmijë i sëmurë në shtëpi ndikon tek të gjithë pjestarët, ndaj më poshtë do të lexoni disa sëmundje të zakonshme te fëmijët dhe...

Akullorja e duhur për fëmijën tuaj

  Akullorja mbetet një prej ëmbëlsirave më të preferuara nga fëmijët. Mirëpo duke qenë një ëmbëlsirë e cila shërbehet e ftohtë, bën që shpesh prindërit të hezitojnë, e ndoshta të mos lejojnë kon...

7 gjërat që nuk duhet t’ia ndaloni fëmijëve tuaj

Psikologët thonë se t’i vendosni limite fëmijës tuaj e bëjnë atë më të qetë dhe të sigurtë. Sidoqoftë, disa limite mund të kenë efektin e kundërt dhe t’i bëjnë fëmijët tuaj të ndihen të pasigurtë dhe...