Folklori bashkon komunitetin shqiptar në New York

Festivali Folklorik Mbarëkombëtar ka mbledhur në New York , SHBA, qindra solistë, valltarë, grupe muzikore dhe ansamble nga komuniteti shqiptaro-amerikan, si dhe nga trojet mbarëshqiptare. Mesazhi i ...

Risi: Rrjeti 5G së shpejti në SHBA

SHBA-ja një nga shtet më të mëdha të opëratorëve të telekomit do të fillojë prezantimin e gjeneratës së pestë të internetit në celularë. Ata thonë që rrjeti 5G do të ketë një shpejtësi prej 400 Mb dh...

SHBA, shkuma e pazakontë mbulon aeroportin.. (VIDEO)

Në aeroportin e Santa Clara  në Kaliforni ka ndodhur një ngjarje e çuditshme, e pa ndodhur më parë në një zonë të tilë. Ambientet e aeroportit janë mbuluar tërësisht nga shkuma, por shumë shpejt zjar...