Shqipëria, vendi me katër stinë që duhet vizituar

Shqipëria jonë i ka bukuritë e panumërta! Kudo e kurdo ta shëtisësh do të të ngelen sytë mbi të, qoftë pranverë, verë, vjeshtë a dimër. Roland Palushi, Pedagog tek Universiteti i Sporteve dhe Albert ...

Lonely Planet, video promovuese për rivierën shqiptare

Lonely Planet, e cila është kompania më e madhe në botë për publikimin e guidave turistike, i ka kushtuar një vëmendje të veçantë plazheve të rivierës shqitpare, ndërsa u bën thirrje turistëve që të ...