Blogeri suedez: Arsyet pse duhet vizituar Shqipëria

Dëshironi të vizitoni Shqipërinë? Zgjedhje e mirë! Unë e vizitova atë vitin e shkuar dhe u dashurova pas saj. Është një nga vendet e mia të preferuar deri më tani dhe do t’ju tregoj arsyet pse ...