Lonely Planet, video promovuese për rivierën shqiptare

Lonely Planet, e cila është kompania më e madhe në botë për publikimin e guidave turistike, i ka kushtuar një vëmendje të veçantë plazheve të rivierës shqitpare, ndërsa u bën thirrje turistëve që të ...

About Travel: 11 arsye përse duhet vizituar Shqipëria

About Travel tregon 11 arsyet pse duhet vizituar Shqipëria. Janë 11 arsye që “AboutTravel” rendit për të joshur turistët e huaj për të vizituar Shqipërinë. “Për shumë njerëz, Italia dhe Greqia janë d...