FMN: Shqipëria me politika të gabuara fiskale

Fondi Monetar Ndërkombëtar ka përgatitur një raport në të cilin vlerëson se qeveria shqiptare nuk ka arritur të përmirësojë të ardhurat buxhetore, pavarësisht rritjes së taksave në 2014. Në raport th...

Agrobiznesi, panair ndërkombëtar në Prishtinë

Agrobiznesi shqiptar po merr pjesë këto ditë në Panairin Ndërkombëtar të Agrobiznesit dhe Ushqimit në Prishtinë. Sipërmarrësit shqiptarë në këtë panair synojnë të shkëmbejnë eksperiencat me vendet e ...