REVISTA

Revista italiane “Gioia”: Pushimet ardhshme duhet t’i bëni në Shqipëri

Revista e njohur italiane “Gioia”  shkruan dhe promovon bukuritë shqiptare duke bërë thirrjen që Shqipëria duhet të jetë destinacioni juaj ...
Read More

‘Huffington Post’ fton turistët të vizitojnë Shqipërinë

Shqipëria si një destinacion turistik këtë herë është prezantuar nga Huffington Post. Në një artikull të Karen Rubin, e cila ...
Read More

Mediat italiane për turizmin shqiptar: “Ksamili, Shqipëria që nuk e prisnit”

Me titullin: “Ksamili, Shqipëria që nuk e prisni” një portal italian iu bën thirrje turistëve që të vizitojnë Ksamilin. “Ksamili, ...
Read More

About Travel: 11 arsye përse duhet vizituar Shqipëria

About Travel tregon 11 arsyet pse duhet vizituar Shqipëria. Janë 11 arsye që “AboutTravel” rendit për të joshur turistët e ...
Read More

Krahina malore e Kurveleshit nis turizmin shëtitës

Projek-tidea e prezantuar nga Agjencia Kombëtare e Bregdetit mbi lidhjen infrastrukturore të zonave bregdetare me ato malore në Qarkun e ...
Read More

Thethi, perla e bjeshkëve shpallet Qendër e Mbrojtur Historike

Këshilli Kombëtar i Restaurimeve ka shpallur fshatin Theth, Qendër e Mbrojtur Historike, duke i dhënë kështu një rol të rëndësishëm ...
Read More

Urat e Zagorisë, arkitektura që dëshmon histori

Të vendosura mbi lumin e Zagories në krahinën me të njëjtin emër në Gjirokastër, urat historike të Hoshtevës dhe Nivanit ...
Read More

Liqeni i Komanit, mahnitës në sezonin e verës

I ndërtuar fillimisht si liqen artificial për furnizimin me ujë të hidrocentralit të Komanit, ai në vitin 2000 filloi të ...
Read More

Ja çfarë thotë Leon Tolstoi për Profetin Muhamed a.s

Fjalë të dala nga goja e shkrimtarit të madh rus Leon Tolstoi Muhamedi a.s. është profeti i fesë islame, e ...
Read More

Nis udhëtimi turistik i lumenjve të Ballkanit

Udhëtimi Turistik i Lumenjve të Ballkanit edhe këtë vit ka mision të njëjtë; të sensibilizoj opinionin publik në mbrojtje dhe ...
Read More
Pin It