“Kujdesi për bajamet”, Klevis Thomai

Ishim në studio me mjekun otorinolaringolog, Klevis Thomai. Folëm për problemet shëndetësore që vijnë nga bajamet. Rëndësia e këtij organi në trupin tonë. Kujdesi për to dhe shkaqet që cojnë në keqfu...

“Bëhu i lumtur tani”, Eglent Bici

Ishim në studio me themeluesin dhe CEO-n e “MEI Realty” Eglent Bici. Folëm për energjinë pozitive që duhet t’i ushqejme vetes për të jetuar të lumtur. Një këndvështrim interesant pë...

OpusAlb, portali risi, dedikuar artit e muzikës

Ishim në studio me themelueset e portalit OpusAlb, Matilda Gjika dhe Elena Skënderi. Përtej të gjitha portaleve e burimeve të informacionit, OpusAlb ka në qendër artin e vërtetë duke dashur të inform...

“Të jesh shqiptar” nga Fatjona Geci

shim në studio me autoren Fatjona Geci e cila ka sjellë një libër social-politik se si kanë jetuar e jetojnë shqiptarët në maqedoni. Me dëshmi e fakte konkrete jepet më se e qartë panorama e jetës as...

Zhvillimi gjuhësor tek fëmijët

Tema: Zhvillimi i gjuhës dhe komunikimit tek fëmijët, trajtuar nga ana logopedike. Të ftuar në studio: Logoped Gentjana Sinaj dhe Erges Eskiu.

“Ameba” e mallit të Rigel Rizaj

Ishim në studio me autorin e librit “Ameba”, Rigel Rizaj. Libri është një përmbledhje në 13 tregime, thelbi i të cilave janë ndjenjat, emocionet qe ndillen prej largimit te personit të da...