201510161636122951057

Ushqimet e këshillueshme për ditët e ftohta

  Ditët e ftohta të dimrit kërkojnë energji për të mbrojtur imunitetin nga sëmundjet e ndryshme. Energjia dhe shëndeti i mirë përftohet nga ushqimet që ne zgjedhim të konsumojmë. Më poshtë do të gjen...
frutaaa

Studim: Truri i zgjedh ushqimet sipas ngjyrës

Truri ynë është i tërhequr nga ushqimet më ngjyrë të kuqe, ndërsa nuk i pëlqen aspak ato jeshile, duke bërë zgjedhje me më shumë kalori. Është ky zbulimi i një studimi italian i Scuola Internazionale...