Parashikimi i motit, e premte 20 korrik 2018

  Ultësira Perëndimore dominohet nga moti i kthjellët por  kthjellime dhe vranësira kalimtare do ketë në Lindje dhe Juglindje të vendit. Gjatë pasdites vranësirat zhvillohen në zonat kufitare Li...

Parashikimi i motit, e enjte 19 korrik 2018

Territori shqiptar mbetet gjatë gjithë ditës në kushtet e motit të kthjellët përjashtuar Verilindjen dhe zonat Lindore ku pasditja fuqizon vranësirat duke gjeneruar shira të përkohshëm. Orët e mbrëmj...

Parashikimi i motit, e mërkurë 18 korrik 2018

Kthjellime dhe vranësira kalimtare dominojnë motin gjatë pjesës së parë të ditës. Ndërsa pasditja sjell vranësira kalimtare në zonat Perëndimore por vranësira më të shpeshta në zonat Lindore ku shfaq...

Parashikimi i motit, e martë 17 korrik 2018

  Pjesa e parë e ditës vijon me kthjellime dhe vranësira të shpeshta në Veri dhe Qendër duke sjellë shira të përkohshëm ndërsa Jugu mbetet me kthjellime dhe vranësira kalimtare. Pasditja mbetet ...

Parashikimi i motit, e hënë 16 korrik 2018

Paraditja dominohet nga kthjellime dhe vranësira të lehta por gradualisht në mesditë vranësirat bëhen të dukshme në të gjithë vendin. Pasditja fuqizon vranësirat në territor duke sjellë në mbrëmje dh...

Parashikimi i motit, e premte 13 korrik 2018

Moti për ditën e premte në pjesën më të madhe të territorit do të vijojë me kthjellimet dhe vranësira të lehta. Vranësira më të dukshme paraqiten në zonat malore. Sipas MeteoAlb, pasditja mbetet e kt...

Parashikimi i motit, e mërkurë 11 korrik 2018

  Edhe për të mërkurën në vendin tonë do të vijojë dominimi i kthjellimeve në të gjithë territorin, deri pas mesditës kur vranësira lokale shfaqen në zonat Lindore. Pasditja mbetet nën ndikimin ...

Parashikimi i motit, e martë 10 korrik 2018

  Shqipëria mbetet në kushtet e kthjellimeve deri pas mesditës kur vranësira lokale zhvillohen në Veri dhe zonat Lindore. Pasditja dominohet nga kthjellime dhe vranësira të lehta në pjesën më të...

Parashikimi i motit, e shtune 7 korrik 2018

  Sipas MeteoAlb, pjesa e parë e ditës së sotmeparaqitet nën ndikimin e motit të kthjellët në të gjithë Shqipërinë. Sërish pasditja sjell vranësira kalimtare në ekstremin Verior dhe zonat Juglin...

Parashikimi i motit, e premte 6 korrik 2018

Sipas MeteoAlb, pjesa e parë e ditës së premte paraqitet nën ndikimin e motit të kthjellët në të gjithë Shqipërinë. Sërish pasditja sjell vranësira kalimtare në ekstremin Verior dhe zonat Juglindore,...