GALERIA

4355-2439

“50 arsye për ta dashur universin” nga BBC

BBC Travel paraqet 50 arsye për ta dashur këtë planet dhe kënaqësinë e të udhëtuarit në të. Ne po ju ...
Read More

Shtëpitë e ndërtuara aty ku nuk ta merr mendja

Pasi njerëzit kanë arritur tashmë çdo kënd të botës, ata kanë përvetësuar edhe copë të ndryshme pronash të cilat i ...
Read More

Shpella 70.000 vjeçare në Bullgari, thjeshtësi e bukuri të rrallë

Me një histori 70.000 vjeçare të gdhendur në muret e saj, shpella Devetashka në Bullgari ka një bukuri e vërtetë ...
Read More
g7

“Kopshti i Mrekullive” në Dubai

Quhet “Kopshti i Mrekullive” dhe vërtet i tillë është. Bëhet fjalë për nje kopsht tepër të bukur në Dubai, në ...
Read More

Blu Pond, liqeni i veçantë i cili ndryshon ngjyrën vazhdimisht

Në pjesën më veriore të Japonisë ekziston ishulli Hokkaido, një vend vërtetë i veçantë. Bëhet fjalë për Blue Pond, një ...
Read More

Njihni shtëpinë prej balte në Bogota, realizuar nga një ambjentalsit

Kjo është shtëpia e Flintstonëve e cila gjendet në Kolumbi dhe është bërë e gjitha nga balta, nga muret e ...
Read More

“Horn”, vendi magjik në Afrikë me pasuri të rrallë gjeologjike

“Horn” në Afrikë është një ndër vendet me pasuritë gjeologjike më të mëdha në botë. Temperatura është shumë më e ...
Read More

E thjeshtë nga jashtë dhe shumë e bukur nga brenda

Shikoni këto foto që dëshmojnë se në një shtëpi e thjeshtë , mund të investohet për të patur një ambjent ...
Read More
rruga-ngushte001-658x472

Kjo është rruga më e ngushtë në botë..

Sipas Librit të Rekordeve Botërore Guinness, rruga më e ngushtë në botë gjendet në qytetin Reutlingen, në Gjermani dhe quhet ...
Read More

Natyra përmes magjisë së krijimit

Pamje të mrekullueshme të cilat dëshmojnë sa e bukur është kjo botë e sa bujar është Zoti me ne. Një ...
Read More
Pin It