Imazhet më të bukura të 2019-ës të kapura në momentin e duhur

Konkursi për fotografitë e Natyrës “Photographer Of The Year 2019” ka zgjedhur fituesit e saj, imazhe të bukura të zgjedhura nga 14,000 pjesëmarrëse.

Fituesit e 11 kategorive, në të cilat u nda konkursi, garuan për çmimin përfundimtar prej 3,000 € dhe titullin prestigjioz të “Fotografit Natyror të Vitit”, i cili këtë vit shkoi për fotografen hungareze Csaba Daroczi.

Daroczi e bindi jurinë falë fotografisë me titull “Shko”, në të cilën dy lepuj të portretizuar në të zezë dhe të bardhë me lojëra kërcejnë në ajër.

 

 

Pin It