Besimtari, bimë e freskët mes erës

Shembulli i besimtarit është i ngjashëm me një bimë të freskët dhe të butë të cilën era e përkul sipas drejtimit të saj.

Por kur era qetësohet, bima drejtohet sërish.” (Buhariu, transmetuar nga Ebu Hurejra)

Pin It