258318

Pse nuk i pason askush Llullakut?

Llullaku ka qenë lojtari i cili është shërbyer më pak në ndeshjen Shqipëri-Izrael, i cili e nisi lojën nga minuta e parë në rolin e një sulmuesi të majtë, në mbështetje të Bekim Balajt. Sipas statist...
tir

Shqipëria tani në Google Street View

Google njoftoi sot lançimin e Street View për Shqipërinë, duke i lejuar përdoruesve të shikojnë dhe të navigojnë 360° rrugët e qyteteve dhe vetë qytetet në të gjithë vendin. “Street View”...