Jo vetëm ilaçe, virozat kalohen edhe me ushqime!

Në studion e ‘Spektrum Jetësor’ kishim të ftuar farmacisten Teuta Maci. Folëm për ushqimet që duhet të konsumojmë në këtë periudhë virozash, në mënyrë që mos t’ju lëmë rrugë ilaçeve...

Këshillo në fshehtësi!

“Ai që këshillon dikë në fshehtësi, vërtet e ka këshilluar, e ai që këshillon dikë në prani të të tjerëve, vetëm se e ka turpëruar”.

Të njohim veten!

Një i urtë shkoi te një dijetari moçëm dhe i bëri këto pyetje, për çka mori këto përgjigje të sakta me përjashtim të njërës: -Kush është i pari dhe i fundit në këtë botë? -Zoti, sepse është i përgjit...

Duajeni atë që bëni!

E vetmja mënyrë për të pasur rezultate të larta në punë, është ta doni atë që bëni! Steve Jobs

Aktiviteti fizik, praktika e një jete cilësore

Në studion e ‘Spektrum Jetësor’ ishim me Prof.Asc.Dr Robert Citozi në Universitetin e Sporteve. Folëm për rëndësinë e aktivitetit fizik, për një jetë me shëndet të mirë, me energji, pozit...

Ose duku siç je, ose bëhu siç dukesh!/ Hz. Mevlana

Bëhu si ujvarë në bujari dhe ndihmë! Bëhu si diell në dhembshuri dhe mëshirë! Bëhu si natë për t’i mbuluar të metat e të tjerëve! Bëhu si i vdekur në nervozizëm dhe zemërim! Bëhu si dhé në thjeshtësi...

8 këshilla të vlefshme për nënat e reja

Nëse sapo jeni bekuar me një fëmijë dhe jeni mama pa eksperiencë, me shumë mundësi ndiheni tmerrësisht e lodhur nga e gjithë kjo dhe kërkoni një zgjidhje. Më poshtë do t’ju listojmë disa këshil...