BE mbështet reformat në Shqipëri me 90 mln euro

Bashkimi Europian do të mbështesë Shqipërinë në rrugën drejt anëtarësimit në BE me një fond prej 90 milionë eurosh. Fondi do të përdoret në programin për luftën kundër korrupsionit dhe për realizimin...

Viti akademik, Basha: Më i trishti i 26 viteve

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, e cilësoi fillimin e vitit të ri akademik 2016-2017 si më të trishtin e 26 viteve të fundit. Basha kritikoi reformën në arsim dhe skemën e pranimit në un...