Ora që nuk tregon kohën

A keni dëgjuar ndonjëherë për orën që nuk tregon kohën? Ajo gjurmon vendndodhjen e miqve apo familjarëve tuaj kur ata janë në  udhëtim, mësim,punë, palestër. Si punon ajo? Njerëzit që dëshironi të ke...

Lego bëhet rrjet social

Legot do të bëhen rrjet “social” me një aplikacion që është menduar të jetë i sigurtë për fëmijët më pak se 13 vjeç, duke u dhënë mundësi të rinjve në të gjithë botën të lidhen në një komunitet koleg...

Samsung në ndihmë të shoferëve të pakujdesshëm

Samsung synon të godasë rreziqet e shpërqëndrimit të shkaktuar nga smartphone teksa jemi në timon apo me biçikletë. Kompania po teston në vendet e ulëta një aplikacion të quajtur In-Traffic Reply, që...

Çfarë të bëni për të pastruar memorien e telefonit?

1.Fshini aplikacionet dhe lojërat që nuk i përdorni Njëra nga mënyrat më të lehta për lirimin e hapësirës për disa megabajtë është që të hiqni aplikacionet dhe lojërat, të cilat nuk i përdorni. 2.Tra...

PhotoMath, aplikacioni që ju ndihmon në matematikë

Për të gjithë ju që nuk i keni marrëdhëniet e mira me matematikën, ju vjen në ndihmë aplikacioni PhotoMath. Gjithçka që duhet të bënit është të shkrepni një foto problemit tuaj matematikor duke përdo...