Kosova turistike prezanton veten në Japoni

Informacione për Kosovën si një destinacion i ri premtues turistik, do të shpalosen për tregun japonez. Tre operatorë turistikë dhe Shoqata e Turizmit Alternativ të Kosovës do të marrin pjesë si eksp...

Zgjedhjet në Kosovë/ Nis sot fushata në 38 komuna

Në Kosovë nisi sot fushata e zgjedhjeve lokale që do mbahen pas një muaji, në 22 tetor, në 38 komuna për kryetarët dhe kuvendet e tyre. Garojnë gjithsej 91 subjekte politike, prej tyre 35 parti, 30 i...

19 vjet nga nisja e Luftës së Kosovës

Përkujtohet sot 19-vjetori i nisjes së Luftës së Kosovës. Më 28 shkurt 1998 policia serbe fillon ofensivën kundër Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK). Kjo luftë zgjati nga 28 shkurt 1998 deri më 11 ...