SPEKTRUM SPORT – 17 TETOR 2016

https://soundcloud.com/spektrum-group/spektrum-sport-17-tetor-2016 Në studio me dy të ftuarit tanë, analistë dhe njohës mjaft të mirë të futbollit, Eni Kokalari dhe Artol Omeri. Rezultate, analiza, d...

LIBRI DHE KULTURA – Manifest për lumturinë

  https://soundcloud.com/spektrum-group/libri-dhe-kultura-manifest-per-lumturine Në këtë takim patëm kënaqësinë të flisnim për librin “Manifest për lumturinë” të shkrimtarit Italian ...