Jeta e ‘trishtë’ e stolave në parqet e Tiranës

‘Migrimi’ masiv i të rinjve shqiptarë nga stolat e parqeve drejt karrigeve të kafeneve i ka lënë të parat në një hije trishtimi dhe skamjeje, të frekuentuara kryesisht nga të moshuarit. Në kontrast m...

Reshjet në Tiranë, 1800 punonjës në terren

Bashkia e Tiranës ka publikuar listën e zonave më të prekura nga përmbytjet dhe iu ka bërë thirrje qytetarëve të shmangin qarkullimin ne zonat periferike buzë lumenjve. Rreth 1800 punonjës nga ndërma...