Parashikimi i motit, e mërkurë 6 dhjetor 2017

Moti i kthjellët por i ftohtë dominon të gjithë territorin shqiptar përjashtuar ekstremin verior ku do të ketë vranësira lokale. Pjesa e dytë e ditës vijon nën ndikimin e motit të kthjellët deri në o...

Moti, e martë 5 dhjetor 2017

Në gjithë territorin shqiptar dominojnë kthjellimet ndërsa vranësira kalimtare do të ketë herë pas here në zonat malore gjatë pjesës së parë të ditës. Edhe pasditja mbetet nën ndikimin e motit të kth...

Moti, e enjte 30 nëntor 2017

Vranësira dhe shira të dendur dominojnë zonat Veriore ndërsa reshje më të pakta do të ketë në Qendër dhe Jug të territorit. Gjatë mesditës dhe pasdites shirat intensifikohen në Veri dhe Qendër dhe gr...

Moti, e martë 28 nëntor 2017

Ultësira perëndimore dominohet nga kthjellime e vranësira kalimtare ndërsa vranësira të shpeshta e reshje të pakta, do të ketë në zonat Lindore. Pasditja kthjellon kushtet e motit edhe në Lindje të d...

Moti, e premte 24 nëntor 2017

Kthjellimet mbizotërojnë kushtet e motit në të gjithë territorin deri në mesditë kur vranësira të lehta shfaqen në zonat malore. Pjesa e dytë të ditës vijon nën dominimin e kthjellimeve në ultësirën ...

Moti, e shtunë 11 nëntor 2017

Kthjellime të shkurtra por vranësira të shpeshta dhe shira të pakët kryesisht në Veri dhe Qendër. Pasditja fuqizon vranësirat duke shtuar shirat në ekstremet Veriore dhe Jugore të vendit deri në mbrë...

Moti, e mërkurë 8 nëntor 2017

Territori vijon me vranësira të shpeshta dhe reshje të përkohshme deri pas mesditës kur pritet të fillojë stabilizimi gradual i kushteve të motit. Pasditja sjell përmirësim të motit në pjesën më të m...

Moti, e hënë 6 nëntor 2017

Vijon dominimi i kthjellimeve në territor deri në mesditë kur vranësirat shfaqen në Veri dhe gradualisht shtrihen në gjithë vendin. Pasditja do të vijojë me kthjellime dhe vranësira kalimtare në Jug ...

Moti, e mërkurë 1 nëntor 2017

Kthjellimet mbeten dominante në Veri, Qendër dhe Jugperëndim të vendit, ndërsa me kthjellime dhe vranësira kalimtare paraqiten zonat Juglindore. Pasditja dhe mbrëmja do të vijojnë nën ndikimin e moti...