Sfidat e prindërimit, Bona Miekley

Në “Sprektum Jetësor” Ishim në studio Bona Miekley për të folur për prindërimin. Pasja e fëmijës është mrekulli e jetës, por në të njëjtën kohë shoqërohet edhe me sfida të vazhdueshme. Si...

“Ikja nuk është fund”, poezi nga Klea Dhima

Ishim në studio poeten Klea Dhima për t’u njohur me poezinë e saj. Libri i fundit me poezi pa titull “Ikja nuk është fund” e sjell Klean me një permbledhje të bukur, poezi me ndjesh...

“Krom dhe luledele”, Elsa Skënderi Rakipllari

“Spektrum jetësor” Ishim në studio më shkrimtaren Elsa Skënderi Rakipllari për të folur për librin e saj ” Krom dhe luledele”. Një libër me histori reale nga jeta e një fëmije...

“Kujdesi për bajamet”, Klevis Thomai

Ishim në studio me mjekun otorinolaringolog, Klevis Thomai. Folëm për problemet shëndetësore që vijnë nga bajamet. Rëndësia e këtij organi në trupin tonë. Kujdesi për to dhe shkaqet që cojnë në keqfu...

“Bëhu i lumtur tani”, Eglent Bici

Ishim në studio me themeluesin dhe CEO-n e “MEI Realty” Eglent Bici. Folëm për energjinë pozitive që duhet t’i ushqejme vetes për të jetuar të lumtur. Një këndvështrim interesant pë...