Spektrum Jetësor – Të edukojmë me art

Regjisorja Alma Hoti Memo në studion e emisionit Spektrum Jetësor. ” Më datë 25 mars do të tentojmë të fitojmë Guinnessin e parë shqiptar, 2017 të rinj nga shkollat e Tiranës do të jenë në bule...

Spektrum Jetësor – Edukimi i fëmijëve

Në Studio me znj. Ana Uka, psikologe, lektore dhe njëkohësisht eksperte në zhvillimin e fëmijëve dhe znj. Edlira Dyrmishi,psikologe. Marrëdheniet e njeriut me familjen dhe shoqërine, edukimi i fëmijë...

Spektrum Jetësor – Mbulesa islame

Në studion e emisionit Spektrum Jetësor me znj. Anjeza Bojaxhiu (Specialiste në Sektorin për Barazinë Gjinore dhe Mbrojtjen nga Diskriminimi pranë bashkisë së Tiranës) dhe znj. Fatjona Guler (përfaqë...