14258279_1126406964079800_4224976913847571708_o

Fëmijët e Lumtur – Adnani dhe Ismaili

FËMIJËT E LUMTUR Emisioni “Fëmijët e Lumtur” ditën e enjte erdhi me të tjera pjesë të përzgjedhura për fëmijë, mesazhe të vlefshme dhe dy të ftuar të vegjël simpatikë, Adnanin dhe Ismailin. Programi ...
14258295_1126479407405889_6483302133823546182_o

FESTA E KURBAN BAJRAMIT – MELODI E ZEMRES

Në ditën e tretë të Kurban Bajramit emisioni “Melodi e Zemrës” iu kushtua atmosferës së kësaj feste në zemrat dhe familjet e besimtarëve. Të ftuar në studio ishin imami i Xhamisë së Selitës, z. Adnan...
mmmmelo

MELODI E ZEMRËS – KURBAN BAJRAMI

Emisioni “Melodi e Zemrës” këtë herë iu kushtua dimensionit të festës së Kurban Bajramit si simbol i heroizmit, sakrificës, vetëmohimit dhe dorëzimit të plotë tek Zoti. Të ftuar në studio ishin teolo...
14212665_1114736531913510_9040553165261918754_n

10 ditët e para të muajit Dhulhixhe

https://soundcloud.com/spektrum-group/melodi-e-zemres-10-ditet-e-dhulhixhes Melodi e Zemrës e filloi këtë sezon duke hedhur dritë mbi vlerën dhe rëndësinë e 10 ditëve të para të muajit Dhulhixhe të c...