Historia e suksesit të Gerti Boshnjakut

I ftuari i radhës në emisionin “Histori Suksesi” në Radio Spektrum ishte Z. Gerti Boshnjaku, themelues i Agjencisë së Marketingut “New Media Communications”, themelues i revistës së parë digjitale dedikuar sipërmarrjes së re dhe biznesit “Business Mag Albania” si dhe drejtuesi aktual i “Startup Grind Tirana”.

Bashkëbisedimi me të preku një sërë tematikash të ndryshme, duke filluar që nga zhvillimet më të fundit në fushën e marketingut dhe të reklamës, sfidat aktuale të sipërmarrësve të rinj në treg, nevojën e përshtatjes së shërbimeve dhe produkteve ndaj kërkesave të klientit, për të kaluar më tej me plotësimin e objektivave, rëndësinë e përditësimit të profilit të kompanisë sipas trendeve të kohës, etj.

Për më shumë, ju ftojmë të ndiqni emisionin e plotë!

https://soundcloud.com/spektrum-group/historia-e-suksesit-te-gerti-boshnjakut

Pin It