Historia e suksesit të Gerti Boshnjakut

I ftuari i radhës në emisionin “Histori Suksesi” në Radio Spektrum ishte Z. Gerti Boshnjaku, themelues i Agjencisë së Marketingut “New Media Communications”, themelues i revistës së parë digjitale de...

Universiteti Bedër si “Histori Suksesi”

Në këtë puntatë të emisionit “Histori Suksesi” ishte i ftuar Rektori i Kolegjit Universitar “Bedër”, Prof. Dr. Ferdinand Gjana, ku diskutuam rreth sfidave të deritanishme, mbi modelin e zhvillimit të...

Pritja mbaroi, S9 dhe S9+ mbërrijnë në Tiranë

Samsung Electronics prezantoi në Tiranë smartfonët e rinj flagship të serisë Galaxy dhe pikërisht Samsung Galaxy S9 dhe S9+, të cilët u lançuan më 25 Shkurt 2018 në Kongresin Ndërkombëtar të Telefoni...

Konceptimi dhe menaxhimi i fushatave nga studentët

Gjatë fushatave që studentët kanë zhvilluar ndër vite me profesoreshë Edlirën, kanë kaluar momente nga më të ndryshmet, duke filluar që nga procesi brainstorming në klasë, nga ku fillon gjithçka, për...

Faqet e para të gazetave, 22 shkurt 2018

Të nderuar lexues të Spektrum.al, në foto-galerinë e mëposhtme do të gjeni faqet e para të shtypit për ditën e sotme, e enjte, datë 22 shkurt 2018. Ndër të tjera do të gjeni pasqyrimin e ngjarjeve më...

Faqet e para të gazetave, 16 shkurt 2018

Të nderuar lexues të Spektrum.al, në foto-galerinë e mëposhtme do të gjeni faqet e para të shtypit për ditën e sotme, e premte, datë 16 shkurt 2018. Ndër të tjera do të gjeni pasqyrimin e ngjarjeve m...

Kirurgu oftamolog Sabri Raza në “Histori Suksesi”

Në këtë puntatë të emisionit kishim të ftuar kirurgun okulist, doktor Sabri Raza, ku diskutuam mbi klimën e të bërit biznes në vendin tonë, dilemat e profesionit, mbi debatin shtet–privat në fushën e...