Kirurgu oftamolog Sabri Raza në “Histori Suksesi”

Në këtë puntatë të emisionit kishim të ftuar kirurgun okulist, doktor Sabri Raza, ku diskutuam mbi klimën e të bërit biznes në vendin tonë, dilemat e profesionit, mbi debatin shtet–privat në fushën e mjekësisë, ndikimin e teknologjisë në oftamologji e shumë tema të tjera të lidhura me karrierën e tij profesionale dhe investimin e tij në dy klinikat e syrit në Tiranë dhe në Peshkopi.

Për më tepër ju ftojmë të ndiqni emisionin e plotë!

https://soundcloud.com/spektrum-group/kirurgu-oftamolog-sabri-raza-ne-histori-suksesi

 

Pin It