Spektrum Jetësor – Mbulesa islame

Në studion e emisionit Spektrum Jetësor me znj. Anjeza Bojaxhiu (Specialiste në Sektorin për Barazinë Gjinore dhe Mbrojtjen nga Diskriminimi pranë bashkisë së Tiranës) dhe znj. Fatjona Guler (përfaqë...

Spektrum Jetësor – Gjendja e stresit

Përpiquni të kërkoni balancën në jetën tuaj dhe t`i jepni mjaft kohë miqve dhe familjes. Promovoni një kulturë ku respektohen të drejtat e njeriut, kjo duhet të jetë një prioritet për të gjithë. Stre...