“Sfidat e shqipes sot”, Aljula Jubanin

Ishim në studio me padagogen Aljula Jubanin për të folur për gjuhën shqipe në kohën kur ka kaq shumë ndryshime në fusha të ndryshme e që ndikojnë edhe në leksik. Para pak ditësh u mbajt konferenca “Sfidat e shqipes sot”, e cila bëri bashkë studiues të gjuhës dhe kërkues shkencorë nga të gjitha katedrat e gjuhës së universiteteve shqiptare, në Shqipëri, Kosovë e Maqedoni si dhe përkthyes të mirënjohur. Për më tepër dëgjojeni të plotë intervistën. Spektrum, frekuenca e duhur 96.4 mhz

https://soundcloud.com/spektrum-group/sfidat-e-shqipes-sot-aljula-jubanin

Pin It