“Krom dhe luledele”, Elsa Skënderi Rakipllari

“Spektrum jetësor”
Ishim në studio më shkrimtaren Elsa Skënderi Rakipllari për të folur për librin e saj ” Krom dhe luledele”. Një libër me histori reale nga jeta e një fëmije e cila rritet mes gurëve me xixa dhe si për ngushëllim mbahet mend fusha me luledele. Ngjarjet zhvillohen në vitin e mbapshtë, 1997, ku zymtësisë së një qyteti rrëzë minierave ku jeta peshohej çdo sekond me vdekjen i shtohet dhe lufta e pakuptimtë e asaj kohe. Dëgjohemi të plotë intervistën. Spektrum, frekuenca e duhur, 96.4 mhz!

Pin It