“Viti 93”, universi letrar i Vikor Hygo-së, nga Nidela Hoxha

Ishim në studio me studiuesen e letërsise, Nidela Hoxha për te rikujtuar dhe një herë Hygonë. “Viti 93”, ishte në fokusin tonë për të kuptuar fuqinë e jashtëzakonshme letrare të shkrimtarit, intelektualin e mesazhierin e forte te ndjenjave e vetive më të larta njerëzore . Dëgjojeni të plotë intervistën. Spektrum, frekuenca e duhur 96.4 mhz

https://soundcloud.com/spektrum-group/viti-93-universi-letrar-i-vikor-hygo-se-nga-nidela-hoxha

Pin It