Shqipëria e Unesco-s, guidat turistike e kulturore në vend

Ishim këtë herë me Roland Palushin, pedagog në Universitetin e Sportit dhe drejtues i agjensisë “Eco Tour Albania”. Folëm gjerësisht për bukuritë e vendit tonë, për programin kulturor “Unesco”, i konceptuar si guidë 8-10 ditore ne vendet qe mbrohen nga Unesco. Mësuam më shumë mbi panairet jashtë vendit, ku Shqipëria ka prezantuar veten, denjësisht, plot nur e bukuri. Gjithashtu edhe për specializimin më të fundit në Francë, për të zgjeruar hapësirat e skive, pra, promovimi i Shqipërisë së dëborës.

https://soundcloud.com/spektrum-group/shqiperia-e-unesco-s-guidat-turistike-e-kulturore-ne-vend

Pin It