Parashikimi i motit, e enjte, 1 nëntor 2018

Kthjellime dhe vranësira kalimtare dominojnë në të gjithë territorin. Më të theksuara vranësirat në ekstremin verior dhe zonat veriperëndimore por pa rrezikuar shira. Ndërsa, gjatë pasdites pritet pë...

Parashikimi i motit, e premte, 26 tetor 2018

  Vijon dominimi i kthjellime dhe vranësirave të lehta në Veri dhe zonat Qendrore. Por vranësira më të shpeshta do të ketë ekstremi Jugor i vendit. Pasditja mbetet me alternime kthjellimesh dhe ...

Parashikimi i motit, e mërkurë, 17 tetor 2018

Kthjellime dhe vranësira kalimtare dominojnë bregdetin dhe zonat e ulëta por vranësira të shpeshta priten gjatë mesditës në zonat malore, kryesisht në juglindje të territorit. Pasditja dhe në vijim, ...

Parashikimi i motit, e martë 16 tetor 2018

Kthjellime dhe vranësira dominojnë në të gjithë territorin, ku më të theksuara do të jenë në zonat Lindore. Edhe pasditja do të vijojë me të njëjtën situatë atmosferike ku kthjellimet dhe vranësirat ...

Parashikimi i motit, e premte, 12 tetor 2018

Moti i kthjellët dominon bregdetin dhe zonat e ulëta por me kthjellime dhe vranësira të shpeshta paraqiten zonat malore verilindore-juglindore. Orët e pasdites duke përfshirë dhe natën mbeten në ndik...

Parashikimi i motit, e mërkurë, 10 tetor 2018

Moti i kthjellët dominon Veriun dhe zonat Qendrore por Jugu mbetet me kthjellime dhe vranësira kalimtare. Pasditja do të vijojë në kushtet e motit kryesisht të kthjellët në të gjithë vendin. Më të th...

Parashikimi i motit, e enjte 4 tetor 2018

Vijon paraditja me kthjellime dhe vranësira kalimtare në Veri dhe zonat Qendrore. Por vranësira të shpeshta dhe shira të izoluar do të ketë në Jug dhe zonat Lindore. Pjesa e dytë e ditës mbetet me kt...

Parashikimi i motit, e premte,14 shtator 2018

Në Veri-Veriperëndim të vendit dhe pjesërisht në zonat Qendrore moti paraqitet i vranët, por zonatJugore vijojnë me kthjellime dhe alternime vranësirash. Pjesa e dytë e ditës mbetet me kthjellime të ...

Parashikimi i motit, e mërkurë 12 shtator

Në Veri-Veriperëndim të vendit dhe pjesërisht në zonat Qendrore moti paraqitet i vranët, por zonat Jugore vijojnë me kthjellime dhe alternime vranësirash. Pjesa e dytë e ditës mbetet me kthjellime të...

Parashikimi i motit, e hënë 10 shtator 2018

Veriperëndim të vendit dhe pjesërisht në zonat Qendrore moti paraqitet i vranët, por zonat Jugore vijojnë me kthjellime dhe alternime vranësirash. Pjesa e dytë e ditës mbetet me kthjellime të shkurtr...