Studim: Disa ushqime zëvendësojnë ilaçet

 Pavarësisht kujdesit te secilit prej nesh për mirëqenien e organizmit tonë, sëmundjet janë një dukuri e pashmangshme. Kjo na detyron që shpeshherë të përdorim ilaçe të cilat përveç efekteve anësore,...

Ushqimet dhe pijet që favorizojnë plakjen

Janë disa ushqime dhe pijet që favorizojnë plakjen e lëkurës duke na bërë të dukemi më të vjetër nga ç’jemi në të vërtetë. Ariel Ostad, dermatolog me famë botërore rëndit në faqen e internetit “Healt...

8 këshilla të vlefshme sesi të kontrolloni peshën

  Nga Blerina Bombaj, dietologe Ushqimi është i nevojshëm e i dashur nga ne, por shpeshherë nuk dimë sesi të ushqehemi duke i shkaktuar vetes pasha të tepërta. Më vonë do të lexoni 8 këshilla të...

Ndenja e urisë, shenjë për probleme shëndetësore

Ndodh shpesh që të na kap një ndjenjë urie dhe kemi dëshirë për të konsumuar diçka. Po ç’ndodh me ndjenjën e urisë? Sipas studimeve thuhet se ndjenjat e urisë janë rezultat i mungesave të lëndëve ush...