Iku dhe ky Ramazan…

“Ndarjet janë prekëse, e tillë është edhe ndarja nga ky muaj që erdhi dhe po ikën kaq shpejt. Ne qëndrojmë me lutjen që nga ky Ramazan te kemi dalë me shpirt më të bukur, më të devotshëm e më të dashur..”

Agjërim dhe lutje të pranuara miq!

Pin It