Fifa publikon rënditjen e kombëtareve

FIFA ka publikuar sot renditjen e re të kombëtareve për muajin janar. Kombëtarja jonë nuk ka ndryshuar pozicion, duke mbetur në vendin e 38-të me 746 pikë. Belgjika vijon të mbetet në vendin e parë m...

Shqipëria, BE: Drejtësia, kusht për negociatat

Për herë të parë, Këshilli i BE-së në nivel të ministrave të përgjithshëm fton Komisionin Europian për të raportuar “në mënyrë të detajuar dhe gjithëpërfshirëse mbi progresin e Shqipërisë”, për përmb...