Të moshuarit tani i gjeni në Facebook…

Nga kërkimet e fundit duket sikur facebook e ka humbur interesin mes të rinjve.

Një kërkim i ri thotë se adoleshentët dhe të rinjtë po preferojnë më shumë Snapchat-in, ndërkohë që po rritet numri i personave mbi 55 vjeç që regjistrohen për herë të parë në Facebook.
Parashikime tregojnë se vetëm për gjatë këtij viti rreth gjysmë milionë persona të kësaj grupmoshe pritet ti bashkohen këtij rrjeti social.

Specialistët shpjegojnë se rrjetet sociale po ndahen sipas grupmoshave për shkak të platformave të ndryshme që kanë.

Instagram dhe snap chat paraqesin një komunikim me foto dhe më filtra të ndryshm, dhe kjo platformë është më argëtuese në sytë e të rinjve.

 

Pin It