Ura prej xhami në Kinë, rekord i ri botëror

Më në fund ka përfunduar dhe është inauguruar për mijëra vizitorë këtë fundjavë. Kina ja ka arritur të vendosë një rekord të ri botëror për urën më të lartë e më të gjatë prej xhami. Ura, që gjendet ...