Ndërtohet ura prej xhami mes shkëmbinjsh

Në Kinë është ndërtuar një urë midis dy shkëmbinjve. Ajo është ndërtuar prej xhami, nëse je mbi të sheh çdo gjë që duket poshtë saj, shkëmbinj dhe një humnerë të vërtetë. Por ura është tepër e sigurt...

Një hotel ndryshe si “Pylli Malor” në Kinë

Një kompani arkitekturale ka krijuar një hotel krejtësisht në formën e natyrës. Hoteli “Pylli Malor” në Luginën Vanfeng, në Guizhou, Kinë do të ndërtohet si një pyll vertikal që i ngjan një mali që e...

Ky është kampingu ekstrem në Kinë

  Këto pamje janë nga një kamping i berë në bregun e malit Laojun në pronvincën Henan në Kinë. Për të gjithë aventurierët kjo është një mundësi e mirë për të kaluar disa orë në kampingun ekstrem. Xu ...

Kina zbulon trenat ajrorë

Në Kinë janë zbuluar trenat e parë në botë me bateri ‘’Rollercoaster’’, të cilët qëndrojnë te pezulluar nga pista në mes të ajrit, kështu shkruan The Mirror. Trenat me bateritë e litiumit do të kenë ...