Shëndeti i mirë dhe kuptimi i mirë janë dy nga bekimet më të mëdha të jetës

– Para se të kurosh dikë, pyete nëse është i gatshëm të braktisë të gjitha ato që e bëjnë të sëmuret.

-Shëndeti është bekimi më i madh i njerëzimit

– Sëmundja është mjeku më bindës. Në mirësinë dhe urtësinë japim vetëm premtime. Në dhimbje bindemi. Marcel Proust

– Dhurata më e madhe është shëndeti. Pasuria më e madhe është kënaqësia. Dhe marrëdhënia më e mirë është besimi. Buda

– Burimi i stresit është në të ardhmen. Në qoftë se ju mund të mbani të ardhmen larg nga mendja juaj, ju mund të harroni shqetësimet tuaja.

– Vendosa të jem i lumtur sepse bën mirë për shëndetin.

Njeriu ka nevojë për vështirësi. Ato janë të nevojshme për shëndetin.

Kur shumë trajtime rekomandohen për një sëmundje, kjo do të thotë se nuk mund të shërohet.

Mendoni në mëngjes. Veproni në mesditë. Hani në mbrëmje. Fli gjatë natës.

 

Pin It