I ftohti ekstrem në SHBA (Foto)

 

Amerika vazhdon të jetë e pushtuar nga një i ftohtë ekstrem, i shkaktuar nga ajo që quhet “vorbulla polare”, që ka marrë deri tani 12 jetë njerëzish dhe e ka ulur temperaturën në nivele rekord. Foto të dërguara nga njerëzit tregojnë më nga afër se sa ekstrem është i ftohti.

Thuhet se ky mot ekstrem ndodh një herë në një brez dhe shumica e ayre që po e përjetojnë sot nuk mbajnë mend një të ftohtë të tillë. Situata pritet të vazhdojë për disa ditë.

 

 

Pin It